- Mebe on unelmoinut esiintyjän urasta jo lapsesta lähtien. Teininä hänen suosikkiohjelmat olivat Late night with Conan O'Brien, Frendit, MadTV ja Simpsonit.

- Mebe aloitti Stand Upin tekemisen vuonna 2012. Hän sai yleisöt nauramaan jo aloittelijana.

- Meben suosikki jalkapalloilija on Cristiano Ronaldo. "Minä ja Ronaldo olemme aika samanlaisia. Me molemmat rakastamme sitä mitä teemme. Olemme hyvin intohimoisia ja haluamme olla parhaita. Me olemme jo lapsesta lähtien tienneet mikä meidän intohimo on. Kun Ronaldo kävelee kentälle, hän tietää, että hän kuuluu sinne. Mulla on samanlainen olo, mä tiedän, et mun kuuluu olla lavalla. Ronaldoa on joskus kutsuttu ylimieliseksi, mut jengi ei tajua, et se jätkä vaan rakastaa pelaamista. Sellaisilla ihmisillä ei ole palavaa intohimoa mitään kohtaan, sen takia heidän on vaikea ymmärtää Ronaldoa."- Mebe.

- Mebe on tekemässä omaa komediasarjaa tällä hetkellä. Sarjan nimi tulee olemaan Suomen hauskin kurdi. Mebe kehitti sarjan ideaa noin 2 vuotta. Sitten hän kuvasi sarjan demon 0€ budjetilla. Seuraavaksi hän lähetti demon tuotantoyhtiöille ja sai parin viikon sisällä useita tarjouksia.